Oplossingen voor IT-problemen

Net als alle andere bedrijven bent u afhankelijk van uw IT-netwerk

Maar uiteindelijk wilt u niet dagelijks meer tijd besteden aan het oplossen van IT-problemen dan aan het runnen van u uw bedrijf.  De verloren tijd veroorzaakt door een defecte harde schijf of het verwijderen van een computervirus kan al gauw oplopen tot een hele werkdag.

Aangezien uw technologie net zo flexibel moet zijn als uw bedrijf, hebben we het IT-ondersteuningsprogramma à la carte ontwikkeld. Het à la carte-programma biedt u de mogelijkheid om tegen een zeer voordelige prijs uw ondersteunende en dienstverlenende benodigdheden die direct verband houden met uw kritische bedrijfsprocessen te bewerken.

1

Kwetsbaarheid-evaluatie

Een gedetailleerde analyse van uw IT-netwerk om potentiële beveiligheidsrisico’s te identificeren en begeleiding te bieden om ervoor te zorgen dat uw bedrijf niet wordt blootgesteld aan bedreigingen van buitenaf, en dat alle toepasselijke compliancevoorschriften worden behandeld.

2

Antivirusbeheer

Een complete oplossing voor desktopbeveiliging, waaronder Antivirus, Antimalware en Hostgebaseerde intrusiepreventie.

3

Antispambeheer

80% van alle virussen wordt geleverd via e-mail. Deze dienst biedt een perimeterbeveiliging om te voorkomen dat ongewenste e-mail en spam uw netwerk of gebruikers bereikt.

 

4

Backupbeheer

Garandeer bedrijfscontinuïteit tijdens een geplande backup van belangrijke gegevens. Herstel van eventueel dataverlies. Volg de aanbevolen bedrijfsprocedures voor het beveiligen van uw gegevens tegen verlies door regelmatig backups op locatie uit te voeren.

 

5

Replicatiebeheer

Een replicatie van uw data op een externe locatie biedt een extra beschermlaag in het geval van een ramp op uw locatie. De te herstellen belangrijke gegevens bevinden zich in ons beveiligde datacentrum.

 

6

Systeem- / netwerkbeheer

is van cruciaal belang voor het succes van elk IT-systeem of proces. Al onze oplossingen worden beheerd en bewaakt door onze netwerkbeheerders.

 

picture1

Maakt u zich zorgen over de volgende bedrijfsproblemen?

Tijdsverspilling?
Daalt het productiviteitsniveau van uw personeel tijdens een IT-uitval, onderbreking of storing?

Beveiligingsangsten?
Bent u bezorgd dat kwetsbare servers, laptops of pc’s uw organisatie of bedrijfsdata in gevaar brengen?

Dataverlies?
Wat zouden de gevolgen kunnen zijn van een hardwareprobleem of van een gestolen laptop waarbij zeer belangrijke bedrijfsgegevens verloren gaan?

Nalatigheid van het netwerk?
Wordt uw netwerk eerder beschouwd als een ‘noodzakelijke kwaad’ dan als een integraal onderdeel voor het verbeteren van bedrijfsprestaties?

Vraag vandaag nog uw offerte op maat