Image
Webone About

Professionele IT Service

Wat uw IT-gerelateerde problemen ook zijn, of welke software- of hardware installatie u ook moet installeren of onderhouden, wij kunnen het! Ons aanpassen aan elk specifiek probleem en eraan werken, net zo goed als het bieden van universele IT-oplossingen voor bedrijven, daar draait het allemaal om!

divider

Bedrijfsadvies


Ons strategisch IT-advies helpt u bij het automatiseren en digitaliseren van activiteiten, het optimaliseren van het softwareportfolio en het implementeren van de nieuwste technologieën.


IT Service


Probit ICT helpt jou naar een op maat gemaakte oplossing die voor jou werkt. Wij willen je ontzorgen zodat jij kan doen waar je goed in bent.


IT-support

IT-support

Wanneer u met een technisch probleem van doen heeft, aarzel dan niet om een van onze support medewerkers om hulp te vragen!

Cloud

Cloud

Wil je geheel of gedeeltelijk werken in de Cloud? Probit ICT is dé cloud specialist om jouw ICT omgeving volledig in te richten in de cloud.

VoIP telefonie

VoIP telefonie

Met VoIP bellen via de Cloud bent u optimaal bereikbaar voor klanten en prospects, ongeacht waar uw medewerkers zich bevinden.

Bedrijfscontinuït

Bedrijfscontinuït

Continuïteitsvoorzieningen voorkomen dat de dienstverlening door storingen en calamiteiten onaanvaardbaar lang stil komt te liggen.

Onze ervaring heeft ons geleerd dat elk IT-probleem
kan worden opgelost of omzeild, en dat elk type
bedrijf uiteindelijk een juiste implementatie van
IT-oplossingen nodig heeft ...


Wat uw IT-gerelateerde problemen ook zijn, of welke software- of hardware installatie
u ook moet installeren of onderhouden, wij kunnen het!

Ons aanpassen aan elk specifiek probleem en eraan werken, net zo goed als
het bieden van universele IT-oplossingen voor bedrijven, daar draait het allemaal om!